UItvoerder – ’s Hertogenbosch

Introductie

Wij zoeken met spoed een ervaren uitvoerder met ervaring in complexe utiliteitsbouw voor de opdrachtgever, een kwaliteitsgerichte aannemer, in de regio ‘s-Hertogenbosch.

Organisatie

De opdrachtgever is een zeer vooruitstrevend bouwbedrijf. Zij werken al jaren met de modernste technologieën. Het bedrijf laat zich het beste omschrijven als daadkracht, kwaliteit, directe betrokkenheid en betrouwbaarheid. Samenwerken staat in dit bedrijf centraal en zijn de lijnen binnen de organisatie kort en informeel. Naast het werken aan gevarieerde en prestigieuze projecten, werkt je ook aan jouw toekomst binnen een gezond en gerenommeerd bedrijf.

Functie

Als uitvoerder utiliteitsbouw ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van een complex project. Je levert een wezenlijke bijdrage aan het analyseren van het bouwproces binnen de organisatie en bent je voortdurend bezig om dit proces te verbeteren. Je stimuleert bouwpartners om met elkaar te communiceren, leeft de wettelijke voorschriften ten behoeve van de veiligheid, milieu en gezondheid na. Onderhoudt contact met de opdrachtgever en ketenpartners. Je stuurt uitvoerders en materiaaldienst aan en je neemt deel aan ondernemersoverleg/projectbesprekingen. Tevens ben je verantwoordelijk voor o.a de kostenbewaking.

Functie-eisen

Voor de functie van uitvoerder zoeken wij kandidaten die beschikken over een afgeronde MBO/HBO bouwkundige opleiding. Minimaal 5 jaar ervaring als zelfstandige uitvoerder binnen een bouwbedrijf. Je bent vakinhoudelijk sterk is en denkt graag mee in het voortraject. Je beschikt over een goed ontwikkeld bouwkundig inzicht en over de vaardigheid om met diverse partijen te communiceren.

Aanbod

Je werkt in een dynamisch en sterk vooruitstrevend bedrijf met een gezonde bedrijfscultuur met korte organisatielijnen. De opdrachtgever heeft een prettige werkomgeving en biedt volop kansen en ontwikkelmogelijkheden. Tegenover je kennis en knowhow staat een aantrekkelijke beloning.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.