Uitvoerder – ’s Hertogenbosch

Introductie

Wij zoeken voor een van onze opdrachtgevers met spoed een uitvoerder die een volgende stap wil maken en ervaring heeft in de woningbouw. Het betreft een uitdagend project van o.a zeer luxe woningen.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een ontwikkelende aannemer. Zij werken al jaren met de modernste technologieën. Het bedrijf laat zich het beste omschrijven als betrokken, kwaliteitsbewust, groot verantwoordelijkheidsgevoel en betrouwbaar. Samenwerken staat in dit bedrijf centraal en de lijnen binnen de organisatie zijn kort en informeel. Naast het werken aan gevarieerde en prestigieuze projecten, werkt u ook aan uw toekomst binnen een gezond en gerenommeerd bedrijf.

Functie

Als uitvoerder woningbouw bent u verantwoordelijk voor de uitvoering van 61 luxe woningen deels vrijstaand en deels geschakeld in het hogere segment qua luxe en afwerking. U levert een wezenlijke bijdrage aan het analyseren van het bouwproces binnen de organisatie en u bent voortdurend bezig om dit proces te verbeteren. U stimuleert bouwpartners om met elkaar te communiceren, leeft de wettelijke voorschriften ten behoeve van VGM na en u onderhoudt contact met de opdrachtgever en ketenpartners.

Functie-eisen

Voor de functie van uitvoerder woningbouw zoeken wij kandidaten die beschikken over een afgeronde MBO/HBO bouwkunde opleiding. Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring als uitvoerder binnen een bouwbedrijf. U bent vakinhoudelijk sterk en denkt graag mee in het voortraject. U beschikt over een goed bouwkundig inzicht en over de vaardigheid om met diverse partijen te communiceren. Bij voorkeur heeft u ervaring met Powerproject, Autocad en/of Solibri.

Aanbod

U komt in een dynamisch en sterk vooruitstrevend bedrijf met een gezonde bedrijfscultuur met korte organisatielijnen. Onze opdrachtgever kenmerkt zich door een prettige werkomgeving en de kansen die geboden worden om uzelf verder te ontwikkelen.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409.

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.