Uitvoerder R&O vaste baan – Schiedam

Introductie

Jij bent een enthousiaste uitvoerder die graag meerdere zowel kleine als grote projecten aanstuurt en daarbij het overzicht behoud!

Organisatie

De opdrachtgever is een jong en dynamisch bedrijf opgericht eind jaren 90. Ze hebben veel uiteenlopende werkzaamheden mogen uitvoeren voor particulieren, grote en kleine woningcorporaties, vereniging van eigenaren, gemeentes etc. Door een stuk advies en de mogelijkheden bespreekbaar maken geeft dit een eerlijke en frisse blik om de kosten te verminderen en de kwaliteit/mogelijkheden te verbeteren. Er zijn korte lijnen en er wordt duidelijk gecommuniceerd, hierdoor is het vanaf het begin duidelijk wat er gedaan wordt en hoe ze dit gaan doen.

Functie

Als uitvoerder heb je de verantwoording voor de aansturing van ongeveer 20 mensen die zich bezighouden met het dagelijks onderhoud van kleine projecten. Omdat je meerdere projecten tegelijk aanstuurt is het heel belangrijk om altijd het overzicht te behouden. Je gaat intern bij een opdrachtgever aan de slag waar mensen levens worden gered. Hierbij is het dus belangrijk dat je snel kan schakelen maar ook rekening houdt met de omgeving. Uiteraard werk je in teamverband samen met de opdrachtgevers, onderaannemers, cliënten en collega’s waarbij een duidelijke en fijne manier van communiceren heel belangrijk is.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een MBO bouwkunde diploma met minimaal 4 jaar ervaring als uitvoerder. Je hebt daarnaast ervaring in onderhoud en renovatie, je bent stressbestendig, communicatief vaardig.

Aanbod

Het betreft hier een direct dienstverband dus je gaat rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever. Ze hanteren de CAO bouw en infra en het salaris zal nader bepaalt worden aan de hand van kennis en ervaring. Ook zal je een auto van de zaak krijgen, een telefoon en een laptop.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.