Uitvoerder Renovatie + Transformatie – Naarden

Introductie

Jij bent de uitvoerder met veel ervaring in de renovatie maar die ook de ervaring heeft om de jonge garde te begeleiden en op te leiden!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een regionaal opererend aannemingsbedrijf met inmiddels 110 werknemers waarvan 40 UTA CAO. Zij zijn actief in de grootrenovatie, mutatie onderhoud en transformatie in opdracht van corporaties en de zakelijke markt. Daarnaast hebben zijn een afdeling bonnenwerk en zijn ze actief in de particuliere sector, luxe verbouw en kleinschalige nieuwbouw. De gemiddelde jaaromzet bedraagt € 40 miljoen. Wat zeker genoemd mag worden is het kantoor waarin zij gevestigd zijn. Prachtig industrieel ingericht en een plek waar je graag naar je werk toe gaat.

Functie

Als uitvoerder ben je betrokken bij diverse renovatie en transformatieprojecten met een bouwsom die kan oplopen tot 2 miljoen. Je stuurt in deze je eigen mensen als onderaannemers aan, draagt zorg voor de planning en je bewaakt de kwaliteit en het budget. Het gaat voornamelijk om binnenstedelijke projecten in en rondom Amsterdam. Indien jij het in je mars hebt wordt er een jong talent aan jouw uitvoeringsteam gekoppeld die jij kan/mag begeleiden en opleiden.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een diploma MTS bouwkunde en een geldig certificaat VCA VOL en BHV. Ze maken gebruikt van het BIG automatiseringssysteem waarin alles wordt verwerkt, van planning tot facturatie. Voor het bewaken van de veiligheid maken ze gebruik van Snagstream. Kennis van beide systemen is een pre. Naast de theoretische kennis ben je pragmatisch ingesteld en heb je de nodige praktijkervaring. Je bent woonachtig in de driehoek Alkmaar – Utrecht – Amersfoort.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst eerst een detacheringsperiode van 10 maanden aan te gaan. Bij goed functioneren word je een vaste aanstelling geboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO en bij deze functie hoort uiteraard een leaseauto.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.