Uitvoerder Renovatie – Tilburg

Introductie

Wegens groei en verdere professionalisering zijn wij voor onze opdrachtgever met spoed op zoek naar een ervaren en ondernemende uitvoerder renovatie!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een zeer vooruitstrevend bouwbedrijf. Zij werken al jaren met de modernste technologieën. Het bedrijf laat zich het beste omschrijven als daadkrachtig, kwaliteitsgericht, directe betrokkenheid en betrouwbaarheid. Samenwerken staat in dit bedrijf centraal en de lijnen binnen de organisatie zijn kort en informeel. Naast het werken aan gevarieerde en prestigieuze projecten, werkt u ook aan uw toekomst binnen een gezond en gerenommeerd bedrijf

Functie

Als uitvoerder renovatie heeft u geen afgebakende uitvoerdersfunctie. U heeft een brede rol met veel vrijheid, waarbij u zelfstandig aan diverse renovatieprojecten werkt. U wordt al in een vroeg stadium betrokken bij het project en kunt ondersteunen in de calculatie en werkvoorbereiding. U bent verantwoordelijk voor het functioneren en coachen van eigen medewerkers en onderaannemers. Als spin in het web bent u op de hoogte van alle ins en outs van het project. U zorgt voor duidelijke instructies en bewaakt de voortgang en kwaliteit van het project. U bent tevens verantwoordelijk voor een veilige en gezonde werkomgeving.

Functie eisen

Voor de functie van uitvoerder renovatie zoeken wij kandidaten die beschikken over een afgeronde MTS Bouwkunde. Minimaal 5 jaar ervaring als zelfstandige uitvoerder binnen een bouwbedrijf. U bent vakinhoudelijk sterk is en denkt graag mee in het voortraject. U beschikt over goed bouwkundige inzicht en over de vaardigheid om met diverse partijen te communiceren.

Aanbod

U komt in een dynamisch en sterk vooruitstrevend bedrijf met een gezonde bedrijfscultuur en korte organisatielijnen. Onze opdrachtgever biedt een prettige werkomgeving en volop kansen en ontwikkelmogelijkheden naast een goede beloning in relatie tot de functie.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.