Uitvoerder Renovatie en Vernieuwbouw – Amsterdam

Introductie

In de rol als uitvoerder heb je meerdere projecten tegelijk onder je. Communicatie en teamwork zijn hierbij essentieel. Je bent in deze rol het aanspreekpunt voor alle betrokkenen.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een multidisciplinair aannemingsbedrijf actief op het gebied van vastgoedonderhoud en renovatie in zowel woningbouw als utiliteit. De organisatie onderscheidt zich door het zelf in huis hebben van alle relevante kennis en ervaring op gebied van bouw en W+E. Haar werkgebied is groot Amsterdam.

Functie

In de rol als uitvoerder heb je meerdere projecten tegelijk onder je. Communicatie en teamwork zijn hierbij essentieel. Je bent in deze rol het aanspreekpunt voor alle betrokkenen bij het werk, zowel intern als extern.

Functie-eisen

Je hebt een opleiding MBO bouwkunde afgerond, bij voorkeur aangevuld met (bouw)technische en leidinggevende cursussen. Je beschikt over ervaring in een leidinggevende functie. Je hebt vooral kennis van renovatieprojecten. Daarnaast heb je kennis van resultaatgericht samenwerken (RGS) en Lean bouwen. Je bent bekend met de geautomatiseerde systemen, zoals Microsoft Office. Ook ben je in het bezit van een rijbewijs B.

Aanbod

Het betreft hier een detacheringsperiode van 12 maanden waarna je, bij goed functioneren, een vast contract wordt aangeboden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.