Uitvoerder Renovatie en Onderhoud. – Rotterdam

Introductie

Als Uitvoerder Renovatie en Onderhoud bent u verantwoordelijk voor (grootschalige) renovatie en onderhoudsprojecten. U heeft dan ook de nodige ervaring in deze tak van sport.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer gevestigd in de regio Rotterdam en is met name actief in renovatie en onderhoud.

Functie

U bent verantwoordelijk voor (grootschalige) projecten in renovatie en onderhoud. U stuurt het uitvoeringsteam van de aan u toegewezen projecten aan en bent het aanspreekpunt voor de clienten van onze opdrachtgever. De projecten zijn voornamelijk binnenstedelijk en logistiek uitdagend. U bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en organiseert, coördineert en bewaakt alle te verrichten activiteiten op de bouwplaats van eigen werknemers (vaklieden en uitvoerders) en onderaannemers. Ook draagt u de verantwoording voor de voortgang, kosten, kwaliteit en veiligheid. U rapporteert aan de bedrijfsleiding.

Functie-eisen

U heeft een afgeronde HTS of MTS opleiding bouwkunde en minimaal zeven jaar ervaring als uitvoerder in grote renovatie en onderhoudsprojecten van minimaal vier miljoen euro. U bent stressbestendig, gedreven, een harde werker en een peoplemanager die het beste uit zijn mensen weet te halen. Uw communicatieve vaardigheden zijn goed, zowel mondeling als schriftelijk. U heeft een sterk ontwikkelde helikopterview en u bent resultaatgericht. U woont in Zuid-Holland.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een prima pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zijn er interessante doorgroeimogelijkheden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.