Uitvoerder Renovatie en Nieuwbouw – Alkmaar

Introductie

Jij bent de uitvoerder die verantwoordelijkheid draagt en beslissingen durft te nemen. Met een positieve instelling weet jij eigen personeel en onderaannemers te motiveren!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgroot bouwbedrijf met 93 werknemers en een gemiddelde jaaromzet van 54 miljoen. Zij is vooral actief in de renovatie en verbouw voor corporaties maar ook voor de zakelijke en particuliere markt. Daarnaast is zij ook actief in kleinschalige nieuwbouw. Haar werkgebied is Noord Holland.

Functie

Als uitvoerder maak jij deel uit van het projectteam. Het kan zo zijn dat je meerdere kleine projecten zelfstandig aanstuurt of je bent met meerdere uitvoerders betrokken bij grote complexe werken. Het gaat hier om renovatie maar ook nieuwbouwprojecten in de woning- en/of utiliteitsbouw.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een diploma MTS bouwkunde en mocht je ook nog in het bezit zijn van het diploma HTS bouwkunde dan is dat een grote pre. Uiteraard heb je een geldig certificaat VCA VOL en rijbewijs. Voor onze opdrachtgever zijn de volgende eigenschappen van belang: proactiviteit, initiatiefrijk, betrouwbaar en accuraat. Je bent in staat om projecten vanaf 1 miljoen euro zelfstandig te begeleiden. Je bent bovendien woonachtig in Noord Holland.

Aanbod

Na een detacheringsperiode van 9 maanden en bij goed functioneren volgt een vast dienstverband bij onze opdrachtgever. Bij deze functie hoort uiteraard een goed salaris, een leaseauto en overige voorwaarden conform de CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.