Uitvoerder Rail – ‘s-Hertogenbosch

Introductie

Bent u die Uitvoerder die op zoek is naar toonaangevende spoor infra projecten? Dan komen wij graag in contact met u!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een grote organisatie in de regio Brabant waarin u veel kansen krijgt om te leren en uw ambities vorm te geven. Het bedrijf hecht veel waarde aan het nemen van initiatieven. Samen met 5 andere collega’s bent u verantwoordelijk voor het doelmatig inzetten van spoorgebonden machines, locomotieven en de daarbij behorende bemanningen en transporten voor een diversiteit van projecten in binnen-en buitenland.

Functie

U geeft leiding aan een team van 20-25 mensen. U bent verantwoordelijk voor het zorgdragen voor de realisatie van contract- en/of bestekafspraken conform geldende wet- en regelgeving. U draagt zorg voor het toezicht op de totale veiligheidsorganisatie, rekening houdend met alle werknemers en signaleren, melden en ingrijpen bij afwijkingen. U neemt deel aan het wekelijkse overleg. U stuurt, beoordeelt, coacht en ontwikkelt de medewerkers van uw team. U draagt zorgt voor een juiste inzet en aansturing van onderaannemers en leveranciers. U adviseert diverse partijen over bijzonderheden met betrekking tot de werkzaamheden.

Functie eisen

U heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding en 4-5 jaar werkervaring als uitvoerder GWW of Rail infra. U heeft affiniteit met geautomatiseerde (plannings)systemen en IT in het algemeen. U bent gedreven en communicatief sterk. Daarnaast werkt u procesmatig en bent u leergierig.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u volop mogelijkheden om u zelf te ontwikkelen en uw ambities vorm te geven. Het bedrijf hecht veel waarde aan opleiding, ontwikkeling en eigen initiatief. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed..

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Thea van Gelderen 073-8200301

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.