Uitvoerder Planmatig Onderhoud+ (Vaste baan) – Rotterdam

Introductie

Wil jij je graag bezighouden met grootschalige renovatie projecten voor woningcoöperaties dan zoeken wij jou!

Organisatie

De opdrachtgever is een grote speler in de vastgoedzorg. Ze zijn heel sterk in het voorspelbaar en beheersbaar onderhouden, verbeteren en transformeren van bestaand vastgoed. Samenwerken met de opdrachtgevers wordt steeds belangrijker en in de nabije toekomst willen ze integraal verantwoordelijkheid kunnen dragen op het vlak van onderhoud, verbetering, transformatie en technisch beheer van vastgoed conform gewenste vastgoedkwaliteit, bewonerstevredenheid en rendementseisen van de opdrachtgever (integraal en per complex). Ze werken dan ook met project teams. De samenstelling van het team en de rol van de teamleden zijn afhankelijk van de aard en complexiteit van het project. De teamleden worden geselecteerd op de benodigde competenties. Hierdoor werk je vaak in dezelfde teams.

Functie

Je gaat je bezighouden met verschillende projecten op het gebied van renovatieprojecten voor woningcoöperaties. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van één of meerdere projecten binnen de vooraf gestelde kaders van tijd, kwaliteit en veiligheid. Om dit te kunnen realiseren schakel je continu met alle partijen binnen het projectteam. Jij begeleid de voorlieden, teamleden en ketenpartners en communiceert met de leveranciers. Daarnaast ben je iemand die goed kan plannen en organiseren en sterk bent in communiceren met de klant en bewoners.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een MBO diploma bouwkundige en kennis en ervaring in planmatig en groot-onderhoudsprojecten. Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk.

Aanbod

Het betreft hier een vaste baan met eventueel een detacheringsperiode hieraan voorafgaand. Je komt terecht in een financieel gezond bedrijf met ruim 100 medewerkers in dienst. Je krijgt een leuk en afwisselend takenpakket en er is ook ruimte voor ontwikkeling.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.