Uitvoerder Onderhoud, Renovatie en Mutaties – Amsterdam

Introductie

Ben jij de uitvoerder die zelfstandig renovatieprojecten van A tot en met Z kan begeleiden. Zo ja, neem dan contact op met Centerpoint!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een klein, regionaal opererend aannemingsbedrijf actief in renovatie en onderhoud. Zij verkrijgt haar opdrachten voornamelijk van corporaties maar ook de particuliere sector weet haar te vinden. Projecten vallen onder het serviceonderhoud en mutatieonderhoud. Voor de organisatie zijn 26 mensen werkzaam en er heerst een echte Amsterdamse mentaliteit.

Functie

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de projecten van A tot en met Z. Je neemt het werk op, brengt een offerte uit op basis van eenheidsprijzen, onderhoudt het contact met de werkvoorbereiding en je stuurt de uitvoering aan. Bij dit laatste gaan het om eigen personeel als onderaannemers. Na oplevering zorg je voor de facturatie.

Functie-eisen

Voor deze functie ben je minimaal in het bezit van een diploma MTS bouwkunde, een geldig certificaat VCA VOL en een certificaat BHV is een pre. Onvoorziene problemen binnen jouw project weet jij op een creatieve manier op te lossen. Je hebt een gedegen kennis van de verschillende materialen en je bent daarnaast commercieel ingesteld aangezien jij ook zorg draagt voor de inkoop. Je bent sociaal ingesteld aangezien je ook te maken krijgt met bewoners.

Aanbod

Het betreft hier in eerste instantie een detacheringsperiode van minimaal 9 maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO en bij deze functie hoort uiteraard een leaseauto.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.