Uitvoerder Nieuwbouw woningen en appartementen (Project Opdracht) – Utrecht

Introductie

Ben jij een sterke BIM/LEAN proces gestuurde uitvoerder, dan heeft deze ontwikkelende aannemer voor jou uitdagende projecten, waaraan jij kan werken.
Op deze vacature kunnen ZZP’ers reageren.

Organisatie

Onze relatie is een doorgewinterde bouwer van appartementen en woningen vanuit eigen projectontwikkeling of in het participeren in bouwteam verband. Inmiddels is deze aannemer niet meer weg te denken in het bouwen van duurzame woningen en scoort hoog op klanttevredenheid.

Functie

Het project bestaat uit grondgebonden woningen en 30 appartementen, met als startdatum november 2020. Dit project wordt in eigen ontwikkeling gerealiseerd en volgens het BIM/Lean proces, waar jij sturing aan geeft.
Je doet dit niet alleen, maar samen met de projectleider en een werkvoorbereider die het project tot in detail voor jou hebben voorbereid. Uiteraard kan je rekenen op onze vaklieden en onderaannemers die voor jou klaar staan, je zorgt dat de bouw organisatorisch en veilig verloopt en de vastgestelde kwaliteitsdoelstellingen worden behaald.

Functie-eisen

De uitvoerder die wij zoeken heeft de nodige nieuwbouwprojecten gerealiseerd volgens het BIM/Lean bouwproces en is een sterke persoonlijkheid die stimulerend en motiverend is naar anderen toe.
Je hebt een MBO of HBO bouwkunde diploma en affiniteit met moderne automatiseringsprogramma’s. Verder beschik je over een geldig VOL-VCA. Je bent communicatief vaardig, doortastend, oog voor detail en je kunt vaklieden en onderaannemers goed instrueren. Je bent proactief en zorgt dat de bouw organisatorisch goed verloopt en iedereen met een lach begint en blij naar huis gaan.

Aanbod

Wij bieden jou een mooi nieuwbouw project van 50 appartementen en grondgebonden woningen bij een Trotse aannemer. Voor deze functie kunnen ZZP’ers en uitvoerders in loondienst reageren, omdat het een functie betreft voor de duur van het project.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij jou vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.