Uitvoerder Nieuwbouw (Vaste Baan) – Sliedrecht

Introductie

Jij bent als uitvoerder een echte verbinder en organisator voor de projecten!

Organisatie

De organisatie is een samenwerkende (middel)grote aannemer die actief is op ontwikkeling en transformeren van woningen, utilitaire werken en onderhoud van het vastgoed.
Je komt te werken bij een betrouwbare aannemer met oog voor elkaar, maatschappij, vakmanschap en langdurige relaties. Het is een echt familie bedrijf met duurzame relaties met zowel de klant als de medewerkers.

Functie

Jij als uitvoerder zorgt ervoor dat de projecten gerealiseerd worden volgens de afspraken en wensen van de opdrachtgever. Hierbij spelen planning, kwaliteit en organisatie een grote rol. Je werkt samen als team aan de verschillende projecten en stuurt aan waar nodig. Je zorgt ervoor dat alle afspraken worden nagekomen en bewaakt de planning. Vanzelfsprekend zorg je voor de veiligheid en netheid op de bouwplaats.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een MBO diploma bouwkunde met daarnaast minimaal 5 jaar relevante ervaring in de nieuwbouw en dan voornamelijk woningbouw. Je bent in het bezit van VCA-VOL en je bent klantgericht ingesteld.


Aanbod

Het betreft hier een vast dienst verband met eventueel een detacheringsperiode hieraan voorafgaand. Het salaris wordt bepaald naar aanleiding van kennis en ervaring en verder wordt de UTA CAO gehanteerd.


Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 0621824584

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.