Uitvoerder Nieuwbouw Utiliteit (vaste baan) – Harderwijk (omgeving)

Introductie

Zin om een nieuwproject op te starten en een mooie supermarkt en appartementen te realiseren in een bestaande woonwijk, dan is dit een mooie uitdaging voor jou.

Wij nodigen uitvoerders uit te solliciteren die op zoek zijn naar een vaste en nieuwe werkgever of ben jij ZZP’er en loop jij uit jouw werk, reageer dan ook.

Organisatie

De organisatie is een familiaire aannemer van mooi werk in de woningbouw en utiliteitsbouw. Deze aannemer werkt aan woningbouwprojecten, maar ook voor particulieren. Op het gebied van utiliteitsbouw kan je rekenen op woonzorg, scholen en supermarkten. Deze aannemer heeft een diversiteit aan projecten en er zit altijd iets bij wat jou interesseert.

Functie

Jouw eerste project is een nieuwbouw project in een Veluwse dorp in de omgeving van Harderwijk, je gaat een supermarkt met 29 appartementen bouwen en opleveren. Het project start na de bouwvakantie en je krijgt de eerste periode de ruimte om je goed in te leven in het project.
De duur van het project is 1 jaar en als dit project klaar is, dan staat het volgende project voor jou klaar.
Je gaat het project onder leiding van een ervaren projectleider realiseren en je kan terugvallen op het projectteam wat op kantoor werkt.

Functie-eisen

De organisatie zoekt een ondernemende uitvoerder die mee wil groeien met de organisatie en samen succes vieren.
De uitvoerder is communicatief vaardig, heeft de leiding, is technisch zeer goed onderlegt, gedreven en gericht op samenwerking.

Heb jij een afgeronde MBO bouwkunde opleiding en minimaal 5 jaar ervaring als nieuwbouw uitvoerder, dan willen wij jou uitnodigen.

Aanbod

Je komt te werken bij een familiaire aannemer waar jij jouw ambitie kan waarmaken. Wil je weten hoe, kom op gesprek dan vertellen wij jou wat onze ambities zijn.

Je kan rekenen op een vaste aanstelling, prettige collega’s, diversiteit aan bouwprojecten, leaseauto, arbeidsvoorwaarden conform de bouw-cao en het salaris is onderhandelbaar, kan jij gelijk jouw ambitie tonen.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.