Uitvoerder Nieuwbouw – Goeree Overflakkee

Introductie

In verband met de groei van de activiteiten zijn wij met spoed op zoek naar een uitvoerder die van aanpakken weet.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer met een informele bedrijfscultuur.

Functie

Voor onze opdrachtgever zoeken we ter uitbreiding een (bij voorkeur) ervaren uitvoerder nieuwbouw. U hebt ervaring met het zelfstandig uitvoeren van projecten van ca. 20/30 woningen (seriematige woningbouw) en kantoorpanden. Het team van uitvoerders bestaat uit relatief jonge mensen. U bent verantwoordelijk voor de aan u toegewezen projecten, in kwaliteit en kwantiteit. U bewaakt de veiligheid op de bouwplaats. U stuurt eigen mensen en onderaannemers aan. U rapporteert aan de projectleiding.

Functie eisen

U heeft minimaal 5 jaar ervaring als uitvoerder in de nieuwbouw en minimaal een afgeronde MBO opleiding Bouwkunde. U bent communicatief vaardig, een echte aanpakker en gericht op samenwerking, U gaat uw verantwoordelijkheden niet uit de weg en weet het beste uit uw team te halen.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een mooi arbeidsvoorwaardenpakket. Gezien de groei die het bedrijf doormaakt zijn er volop doorgroeimogelijkheden aanwezig.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Caroline Wassenaar 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.