uitvoerder nieuwbouw 50 modulaire woningen – Groningen

Introductie

In samenwerking met onze opdrachtgever zoeken wij een ervaren uitvoerder nieuwbouw.

Organisatie

Onze relatie is een landelijk werkende aannemer dat zich richt op modulair en circulair bouwen.

Functie

Voor een nieuwbouwproject in de omgeving van Groningen zoeken wij een ervaren uitvoerder die ervaring heeft met modulair bouwen.

Per december zal het project worden opgestart en de geplande oplevering van de in totaal 50 woningen staat in week 23 van 2020, na de geplande oplevering staan er vervolg projecten in de regio waardoor er genoeg continuïteit is voor het jaar 2020.
U loopt eerst mee met een lopende uitvoerder op een ander project om vervolgens uw eigen project op te starten. Het modulair systeem wordt u uitgelegd en wat er van u wordt verwacht.
Tijdens de uitvoering bent u verantwoordelijk voor de gehele bouw in overleg met projectleider, werkvoorbereider en stuurt u de vaklieden aan.

Functie-eisen

U heeft minimaal 5 jaar ervaring als uitvoerder woningbouw en bij voorkeur in modulair bouwen. U beschikt minimaal over een MBO bouwkunde opleiding richting uitvoering.

Aanbod

U kunt werken aan modulaire en circulaire nieuwbouwprojecten en bouwen aan een duurzaam woongebied. Naast het salaris wat conform de bouw-cao is, werkt u met fijne goed opgeleide collega’s samen.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544 of 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.