Uitvoerder Natte Waterbouw – Amsterdam

Introductie

Bent u de uitvoerder die mede zorg draagt voor het behoud van de kademuren, bruggen en sluizen in de historische grachten van Amsterdam!

Organisatie

Onze opdrachtgever is één van de oudere aannemingsbedrijven in Amsterdam met als specialisme de natte en droge waterbouw. Al meer dan 100 jaar draagt zij zorg voor het behoud van kademuren, bruggen en sluizen in de historische grachten van Amsterdam en overige steden in de Randstad.

Functie

Als uitvoerder bent u samen met de projectleider verantwoordelijk voor projecten van start tot en met oplevering. U bent de schakel tussen alle betrokken partijen: het projectteam, de onderaannemers en de opdrachtgever. Onder uw leiding wordt het project kwalitatief goed, technisch juist en binnen de gestelde tijd en kosten gerealiseerd. U bent de eindverantwoordelijke op de projectlocatie.

Functie eisen

Voor deze functie bent u in het bezit van een diploma HTS civiele techniek en heeft aantoonbare ervaring in het herstellen/onderhouden van bovengenoemde projecten.

Aanbod

Het betreft hier een detacheringsperiode van minimaal 12 maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.