Uitvoerder met potentie – ’s Hertogenbosch

Introductie

Ben jij een ondernemende uitvoerder die meer uit zijn vak wil halen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. De opdrachtgever zoekt met spoed een uitvoerder die een volgende stap wil maken en ervaring heeft in de woningbouw. Het betreft een uitdagend project van o.a zeer luxe woningen.

Organisatie

De opdrachtgever is een ontwikkelende aannemer en werkt al jaren met de modernste technologie├źn. Het bedrijf laat zich het beste omschrijven als betrokken, kwaliteitsbewust, groot verantwoordelijkheidsgevoel en betrouwbaar. Samenwerken staat in het bedrijf centraal en de lijnen binnen de organisatie zijn kort en informeel. Naast het werken aan gevarieerde en prestigieuze projecten, werk je ook aan je toekomst binnen een gezond en gerenommeerd bedrijf.

Functie

Als uitvoerder woningbouw ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van 61 luxe woningen deels vrijstaand en deels geschakeld in het hogere segment qua luxe en afwerking. Je levert een wezenlijke bijdrage aan het analyseren van het bouwproces binnen de organisatie en je bent voortdurend bezig om dit proces te verbeteren. Verder stimuleert je bouwpartners om met elkaar te blijven communiceren, leeft de wettelijke VGM voorschriften na en je onderhoudt contact met de opdrachtgever en ketenpartners.

Functie-eisen

Voor de functie van uitvoerder woningbouw zoeken wij kandidaten die beschikken over een afgeronde MBO/HBO bouwkunde opleiding. Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring als uitvoerder binnen een bouwbedrijf. Je bent vakinhoudelijk sterk en denkt graag mee in het voortraject. Ook beschik je over een goed bouwkundig inzicht en over de vaardigheid om met diverse partijen te communiceren. Bij voorkeur heb je ervaring met Powerproject, Autocad en/of Solibri.

Aanbod

Je komt in een dynamisch en sterk vooruitstrevend bedrijf met een gezonde bedrijfscultuur met korte organisatielijnen. Onze opdrachtgever kenmerkt zich door een prettige werkomgeving en de kansen die geboden worden om jezelf verder te ontwikkelen.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409.

Sollicitatie

Spreekt de functieomschrijving je aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op je C.V., je competentieprofiel, je persoonlijke eigenschappen, je wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resum├ę dat wij na je toestemming ter beschikking stellen aan de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.