Uitvoerder Leisurecentra. Vast dienstverband! – Tilburg

Introductie

Omdat geen bouwproject hetzelfde is, blijf je bij elk project het beste uit jezelf en je team halen. Je moet blijven nadenken en ontwikkelen. Voor onze opdrachtgever zoeken wij in verband met uitbreiding een uitvoerder voor zwembaden, sportaccommodaties, scholen, leisurecentra en kantoren.

Organisatie

De opdrachtgever is verzekerd van een mooie orderportefeuille. Voor de bouw van een zwembad in Zwijndrecht ben je samen met een junior uitvoerder verantwoordelijk voor een spraakmakend en complex project. En staat kwaliteit boven kwantiteit!

Functie

Als uitvoerder ben je de leider van de bouwplaats en realiseer je samen met je team uitdagende en complexe projecten voor de klanten van onze opdrachtgever. Je houdt alles nauwlettend in de gaten. Je bent de schakel tussen de mensen binnen en de uitvoering buiten en je zorgt dat de klanten tevreden zijn. Je geeft duidelijk aansturing aan je team en kiest voor de beste technische oplossing zodat je altijd de problemen een stap voor bent. Tevens coördineer je de onderaannemers. Je bewaakt de kwaliteit en veiligheid via een digitaal platform en de planning volgens het leanplanning principe

Functie-eisen

Je beschikt over een diploma MTS/HTS bouwkunde en minimaal 5 jaar ervaring als uitvoerder. Ervaring met het bouwen van zwembaden is een pre. Je bent een echte teamplayer en bent in het bezit van een BHV. Ook heb je een geldig VOL-VCA certificaat. Je bezit over een volwassen leiderschapsstijl

Aanbod

Het betreft een vast dienstverband bij een opdrachtgever met een mooie orderportefeuille. Mede hierdoor bieden zij een stabiele werkomgeving voor haar medewerkers. Naast natuurlijk aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.