Uitvoerder Infratechniek – Hoorn

Introductie

Wij zijn op zoek naar een klantgerichte uitvoerder die zich flexibel weet op te stellen en die een uitdaging niet uit de weg gaat. Ben jij de teamplayer die zoekt naar een afwisselende baan? Reageer dan!

Organisatie

Onze opdrachtgever is door de jaren heen doorgegroeid naar een allround aannemingsbedrijf in meerdere disciplines. Voor de organisatie zijn nu zo’n 200 mensen werkzaam. Het bedrijf is actie in meerdere disciplines zoals waterbouw, GWW algemeen en cultuurtechniek. Het bedrijf kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur en het personeel staat echt boven aan. Voor iedereen die het wilt bestaat de mogelijkheid om door te groeien of verder opgeleid te worden.

Functie

Als uitvoerder ben jij bij diverse infrastructurele projecten betrokken. Jij draagt zorg voor de inzet van eigen personeel en onderaannemers. Op tijd weet jij het materieel en materiaal af te roepen, controleert het geleverde op kwaliteit en kwantiteit en tekent de bonnen. Je draagt zorg voor de uren- en projectadministratie en je vervaardigt de planningen. Uiteraard bewaak jij de veiligheid op het project, de kwaliteit van het geleverde en draag je zorg voor het op tijd opleveren van het project.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een diploma MTS civiele techniek en heb je minimaal 5 jaar ervaring als zelfstandig uitvoerder. Je bent secuur, weet het werk strak te organiseren en je weet je collega’s en onderaannemers op een positieve manier te stimuleren. Je bent woonachtig in Noord Holland!

Aanbod

Na een detacheringsperiode word je bij goed functioneren een vaste aanstelling geboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao en bij deze functie hoort een leaseauto!

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.