Uitvoerder Infra (Vaste Baan) – Almere

Introductie

Je komt als uitvoerder terecht in ambitieus en gedreven team waarmee je werkt aan uitdagende projecten in de GWW!

Organisatie

Onze opdrachtgever is vanuit meerdere vestigingen als aannemingsbedrijf actief in de civiele techniek. Zo is zij actief in de civiele beton- en waterbouw, rail-infra, riolering, straatwerk en asfalt. Voor het bedrijf zijn 93 mensen werkzaam. Haar werkgebied is voornamelijk in de Flevopolder maar ook deels in de omliggende provincies.

Functie

Je bent als zelfstandig uitvoerder betrokken bij diverse projecten die vaak gecombineerd worden. Zoals grondverzet, bouw- woonrijp maken, bodemsanering, asfalt en bestrating. Je werkt nauw samen met de werkvoorbereider. Indien nodig zul je voor ad hoc werkzaamheden zelf een kleine calculatie en werkvoorbereiding moeten maken. Je stuurt zowel eigen mensen als onderaannemers aan en je rapporteert aan de projectleider. Je draagt zorg voor de veiligheid op het werk, bewaakt het budget en de planning.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een diploma MTS civiele techniek en een geldig certificaat VCA VOL en rijbewijs. Je bent woonachtig in de Flevoland, Overijssel of Gelderland.

Aanbod

Je wordt direct een jaarcontract geboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO. Bij goed functioneren wordt het contract omgezet in onbepaalde tijd.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.