Uitvoerder Infra – Lisse

Introductie

Bent u de uitvoerder die de touwtjes graag stevig in eigen handen heeft? Neem dan contact met ons op!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgroot aannemingsbedrijf actief in meerdere disciplines in de civiele sector. Voor het bedrijf zijn 114 mensen werkzaam en de projectgrootte loopt op tot 10 miljoen euro. Projecten worden in Noord en Zuid Holland gerealiseerd.

Functie

U bent de uitvoerder die zijn vak verstaat. U bent een natuurlijk leider met goede communicatieve en sociale vaardigheden. Kwaliteit, veiligheid en de naleving van het gebruik van PBM’s staan bij u hoog in het vaandel! Taken en verantwoordelijkheden:

Coördinatie en begeleiding van het uitvoeringsproces;

Opstellen en naleven van de planningen;

Coördinatie van de afroep van het bouwpersoneel, materieel, onderaannemers en leveranciers;

Administratieve handelingen, kostenbewaking en termijnen (grotendeels digitaal);

Onderhouden van contact met opdrachtgevers en het bijwonen van bouwvergaderingen.

Functie-eisen

Voor deze functie bent u in het bezit van een diploma MTS civiele techniek. U hebt al meerdere jaren ervaring in de functie van uitvoerder. U hebt ervaring in meerdere disciplines van de civiele techniek en bent bekend met de programma’s Metacom, MS Project, Excel en Word.

Aanbod

Na een detacheringsperiode van 12 maanden en bij goed functioneren wordt u een vast contract aangeboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.