Uitvoerder GWW (Vaste baan na detachering) – Breda

Introductie

Jij wil graag de verantwoordelijkheid voor de aansturing van het personeel buiten, de onderaannemers en het contact met de leveranciers! Jij bent het nieuwe aankomende talent binnen de organisatie en je wilt je graag bezig houden met onderhoud van wegen en rioleringen.

Organisatie

Deze ervaren aannemer is al meer dan 45 jaar actief in met name Zuidwest Nederland. Door deze jarenlange ervaring zijn ze vertrouwd met alle facetten in de grond-, weg- en waterbouw. Tot de kernactiviteiten behoren onder andere de aanleg en het onderhoud van wegen en rioleringen. Projecten variëren van 50.000 euro tot ongeveer 1.000.000 euro.

Functie

Als junior uitvoerder krijg je een afwisselende baan waarbij je betrokken bent bij het gehele bouwproces, van de gunning tot en met de oplevering en een stukje nazorg. Ook draag je verantwoordelijkheid voor het aansturen van het personeel buiten, de onderaannemers en het afroepen van materiaal bij leveranciers. Daarnaast zie je toe op kwaliteit en veiligheid, en onderhoudt je het contact met de opdrachtgever.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een HBO diploma Civiele techniek en je hebt ervaring om zelfstandig een of meerdere projecten uit te voeren. Daarnaast ben je woonachtig in de regio Breda.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband met eventueel een detacheringsperiode hieraan voorafgaand. De opdrachtgever bied jou goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fulltime dienstverband, een goed salaris op basis van ervaring, doorgroeimogelijkheden en scholingsmogelijkheden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op je C.V., jou competentieprofiel, jou persoonlijke eigenschappen, jou wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jou toestemming ter beschikking stellen aan de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.

Deel deze vacature