Uitvoerder GWW vast dienstverband! – Tilburg

Introductie

Gaat jouw hart sneller kloppen van Grond, Weg en Waterbouw? Vind je het leuk om in een klein team innovatieve ideeën te bedenken? Dan ben ik op zoek naar jou!

Organisatie

Dit Brabantse familiebedrijf biedt totaaloplossingen op maat waarbij alle activiteiten naadloos op elkaar aansluiten. Slopen, saneren, asbestverwijdering, grondwerk, aanleggen van riolering, bestrating en asfalteren. Maar ook het bouw- en woonrijp maken van locaties en het uitvoeren van complexe reconstructies behoren tot de werkzaamheden.

Functie

Als uitvoerder GWW krijgt je veel verantwoordelijkheid en vrijheid met betrekking tot het uitvoeren van je job. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het project. Je geeft leiding aan de grondwerkers, machinisten, chauffeurs en onderaannemers. Je hebt regelmatig contact met de opdrachtgevers en neemt deel aan de overlegmomenten. Je stelt de planning op en bewaakt de voortgang. Je stelt voortgangsrapportages op en bewaakt de kosten.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding richting civiele techniek. En enkele jaren ervaring als uitvoerder GWW. Je bent collegiaal en een goed ontwikkelt technisch inzicht. Je bent stressbestendig en weet het overzicht te bewaren. Je bent een people manager.

Aanbod

Het betreft een vast dienstverband met een marktconform salaris volgens de bouw & infra CAO. Je hebt een leaseauto, laptop en smarttelefoon en tevens zijn er goede doorgroeimogelijkheden. Ook krijg je de kans om je verder te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.