Uitvoerder GWW – Utrecht

Introductie

Wil jij de verantwoordelijkheid dragen voor de operationele taken van de uitvoerder GWW en alle toegewezen projecten conform planning, kwaliteit en financiën opleveren, dan heeft onze opdrachtgever voor jou een uitdagende rol als uitvoerder en kom je te werken in prettig team van projectleiders en werkvoorbereiders.

Organisatie

De organisatie werkt vanuit diverse locaties in Nederland en dagelijks met ruim 200 medewerkers aan leefbaarheid en natuur behoud van cultuurtechnische projecten in de regio Noord- en Zuid Holland, Utrecht en Flevoland.

Functie

Als uitvoerder werk je samen met de vaklieden aan tal van verschillende projecten en zorg jij dat alles volgens planning en klanttevredenheid verloopt. Je werkt nauw samen met de projectleider en zorg je voor een goede aansturing van de uitvoerende medewerkers. Je ontvangt van de werkvoorbereider een compleet projectdossier met alle technische, organisatorische en financiële informatie. Je controleert alle gegevens op juistheid en verwerk jij alle informatie en administratie in het projectdossier. Je informeert de projectleider over de voortgang van het project en biedt je adviserende ondersteuning bij de lopende projecten van de opdrachtgever.


Functie-eisen

Een van de belangrijkste eigenschappen is dat je communicatief vaardig bent en dat je proactief en zelfstandig kan werken. In deze functie wordt er creativiteit van jou gevraagd en dat je mensgericht aansturing geeft aan de uitvoerende medewerkers.
Je hebt een MBO civiele techniek diploma en een geldig VOL VCA, omdat je altijd onderweg bent is het belangrijk dat je rijbewijs B hebt en bij voorkeur aangevuld met E.
Verder kan je goed overweg met verschillende geautomatiseerde programma’s en ben je administratief onderlegt.

Aanbod

Je komt te werken in een enthousiast team van werkvoorbereiders, projectleiders en uitvoerende medewerkers binnen een goed georganiseerde familiaire aannemersbedrijf.
Uiteraard krijg je een uitstekend salaris en arbeidsvoorwaarden conform het UTA bouw cao.
Na de inleenperiode krijg je een vaste aanstelling bij de opdrachtgever.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.