Uitvoerder GWW – Tilburg

Introductie

Wij zoeken een uitvoerder GWW die op basis van het contract en de gestelde eisen binnen de werkbegroting en het tijdschema een project weet te realiseren!

Organisatie

Onze opdrachtgever heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in de grond-,weg- en waterbouw, nationaal en internationaal. Het bedrijf is zeer innovatief en is een lerende organisatie waarbij de ontwikkeling van de mensen centraal staan.

Functie

Als uitvoerder bent u de verbindende factor voor het projectteam, zodat zij hun werkzaamheden efficiënt en naar behoren kunnen uitvoeren. Dagelijks geeft u leiding aan de medewerkers op de bouwplaats. U draagt zorgt voor een tijdige aanvoer van materiaal en materieel in samenwerking met de betreffende afdelingen. U verzorgt de detailplanningen conform de contractuele voorwaarden en volgt eventuele afwijkingen tijdig op in samenwerking met de projectleider. Ook het coördineren van de vastlegging van verwerkte hoeveelheden, meer- en minderwerk en productiestaten behoren tot uw takenpakket. Tevens bent u het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever, onderaannemers en andere betrokken partijen.

Functie eisen

U beschikt over een afgeronde MBO/HBO opleiding bij voorkeur richting Civiele Techniek. U heeft minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Daarnaast heeft u kennis van RAW, DBFM en UAV-GC. U bent deskundig, betrokken, zeer communicatief en grensverleggend. U heeft kennis van de relevante Arbo-en milieuvoorschriften.

Aanbod

Onze opdrachtgever is een echt familiebedrijf waarin de mensen die het maken zich thuis voelen. Uw werk speelt zich af in een uitdagende omgeving. De opdrachtgever biedt een marktconform salaris passend bij uw achtergrond en ervaring.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.