Uitvoerder GWW – Rotterdam

Introductie

In verband met de groei van de activiteiten van onze opdrachtgever zijn wij met spoed op zoek naar een gedreven uitvoerder GWW

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer gevestigd in de regio Rotterdam.

Functie

U bent verantwoordelijk voor de aan u toegewezen projecten. Het betreft projecten die afwisselend zijn in aard en grootte. De projectsommen variëren van een paar duizend euro tot 1 miljoen. U geeft leiding aan uw medewerkers en ziet toe op de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden. U heeft contact met opdrachtgevers en onderaannemers. U zorgt voor een overzichtelijke projectadministratie en u stelt uitvoeringsplannen op. U bewaakt de financiële voortgang op uw projecten.

Functie eisen

U heeft minimaal een afgeronde MBO of HBO opleiding civiele techniek en minimaal 10 jaar ervaring als zelfstandig uitvoerder. U bent bekend met RAW en UAV. U bent communicatief vaardig en weet het beste uit uw team te halen. U woont in Zuid-Holland.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Caroline Wassenaar 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan kunt u reageren via het sollicitatieformulier op onze website Voldoet u (nog) niet aan alle genoemde functie-eisen dan nodigen wij u toch uit om te reageren omdat de gepubliceerde vacatures slechts een deel zijn van alle actuele vacatures bij Centerpoint. Tijdens een eerste gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competenties en persoonlijke eigenschappen. In dit gesprek spelen ook uw persoonlijke wensen en eisen een belangrijke rol. Wij maken vervolgens een plan om u te introduceren bij deze of andere opdrachtgevers waarbij uw persoonlijke voorkeuren altijd leidend zijn. Centerpoint streeft er naar om iedere procedure binnen 3 weken geheel af te ronden. Wij zullen nooit zonder uw toestemming vooraf uw gegevens bekend maken bij één of meerdere van onze opdrachtgevers.