Uitvoerder GWW – Rotterdam

Introductie

Mooie kans voor een ervaren uitvoerder GWW met ondernemerscapaciteiten die stevig in zijn of haar schoenen staat.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgroot familiebedrijf gevestigd in de regio Rotterdam en is actief in algemene GWW projecten. De projectgrootte is variabel.

Functie

U bent in alle opzichten verantwoordelijk voor de aan u toegewezen projecten. U werkt nauw samen met uw collega uitvoerders en verzorgt gezamenlijk de planning van materieel en materiaal. U zorgt voor een correcte administratie en u handelt meer en minder werk af. U bent het aanspreekpunt voor de klanten van onze opdrachtgever. U onderhoudt contacten en haalt indien mogelijk meer werk binnen.

Functie eisen

U heeft minimaal een afgeronde opleiding op MBO niveau en u heeft HBO werk- en denkniveau. U heeft minimaal 10 jaar ervaring als zelfstandig uitvoerder in grond- weg- en waterbouw. U bent communicatief vaardig, proactief, gedreven en een echte people-manager die het beste uit zijn mensen weet te halen. U kunt werken met Bakker en Spees en bent vaardig met Excel en Word. U woont in Zuid-Holland.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u uitstekende arbeidsvoorwaarden en veel vrijheid bij de uitoefening van uw functie.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Caroline Wassenaar 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.