Uitvoerder GWW – Nijmegen

Introductie

Uitvoerder van civiele projecten op gebied van waterbouw, rioolvervanging, reconstructie van rotondes, cultuurtechniek (flora en fauna), het bouw en woningrijp maken en bodemsanering. Bij de deze organisatie kan je elke dag aan een ander soort project leiding geven, waardoor jouw werk nooit saai is.

Organisatie

De organisatie is een middelgrote aannemer in de grond weg en waterbouw en werkzaam in en rondom Nijmegen. De organisatie heeft al een rijke historie en naam in de regio, ondanks alles is het familiekarakter bewaard gebleven.
Medewerkers binnen de organisatie voelen zich betrokken bij het bedrijf en hechten veel waarde aan persoonlijk contact en een prettige sfeer. Hierdoor ontstaat er een open sfeer en is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
Door de diversiteit aan projecten is geen dag het zelfde en niet eenzijdig, wat goed is voor jouw ervaring.

Functie

Ik zoek een uitvoerder die juist bij een middelgrote familiaire GWW aannemer wil werken en leiding durft te geven aan mooie civiele projecten. Als uitvoerder is het belangrijk dat je goed overzicht kan houden de planning en begroting goed bewaakt.
Tijdens de uitvoering ben jij het aanspreekpunt en hou je contact met alle betrokken partijen. Je zorgt dat iedereen veilig werkt en het project binnen de gestelde afspraken, budget, planning en kwaliteit afrond.
Mede door jouw inzet bouw je aan langdurige relaties met de klant.

Verder is het belangrijk dat je je kan verplaatsen in de klant en de klant kan adviseren bij de beste oplossingen.

Functie-eisen

Ik zoek een uitvoerder die niet meer dan 5 jaar werkervaring heeft bij een soortgelijke organisatie en actief is als uitvoerder of werkvoorbereider. Je bent een kei in het organiseren van je werk, je bent communicatief vaardig, je werkt graag gestructureerd.
Het is een pré als je ervaring hebt met waterbouw projecten in combinatie met flora en fauna.
De functie is een zelfstandige functie en vraagt indien nodig een flexibele instelling van jou ook met betrekking tot de werkzaamheden en werktijden.

Voor deze functie is het beste dat je beschikt over een HBO werk- en -denkniveau en in het bezit bent van een geldig VCA certificaat en een Rijbewijs BE.


Aanbod

Je kan binnen de organisatie reken op goed opgeleid personeel die onder jouw verantwoordelijkheid projecten uitvoeren. Projecten variëren van waterbouw tot riool vervanging en van het bouw en woningrijp maken tot een reconstructie van rotondes.
Salaris en andere arbeidsvoorwaarden zijn conform de Bouw CAO voor de infra.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.