Uitvoerder Grondgebonden Woningen – Hoofddorp

Introductie

Je krijgt een zeer zelfstandige taak. Je bent onderdeel van een uitvoerders team waarin jij verantwoordelijk bent voor de aan jou toegewezen projecten die je zelfstandig moet realiseren! In eerste instantie is dit een groot woningbouwproject te Hoofddorp. Grondgebonden woningen en twee appartementen torens.

Organisatie

Het gaat hier om een middelgroot aannemingsbedrijf actief in de woning- en utiliteitsbouw. Projecten worden gerealiseerd vanuit eigen ontwikkeling, bouwteams en in mindere mate vanuit de aanbestedingsmarkt. Voor de organisatie zijn 70 mensen werkzaam en de projecten worden in de Randstad uitgevoerd. De projecten kenmerken zich door haar binnenstedelijke karakter.

Functie

Je krijgt een zeer zelfstandige taak. Je bent onderdeel van een uitvoerders team waarin jij verantwoordelijk bent voor de aan jou toegewezen projecten die je zelfstandig moet realiseren! Het gaat hier om een groot woningbouwproject waarvan nu het laatste deelplan gerealiseerd gaat worden. Het gaat hier om 50 grondgebonden woningen en twee appartementen torens. Het betreffen koop- en huurwoningen en de bouwmethodiek is traditioneel. Je rapporteert direct aan de projectleider en je bent verantwoordelijk voor de veiligheid, planning, kwaliteit en budget.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een diploma MTS Bouwkunde en 10 jaar ervaring met woningbouwprojecten. Daarnaast ben je in het bezit van een geldig certificaat VCA VOL, BHV en rijbewijs. Je bent stressbestendig, positief ingesteld en je toont initiatief. Je bent woonachtig binnen de driehoek Haarlem – Utrecht – Den Haag.

Aanbod

Na een detacheringsperiode van 9 maanden en bij goed functioneren word je een contract aangeboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO en inclusief leaseauto.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.