Uitvoerder Gevelrenovatie – Hoorn

Introductie

Als uitvoerder gevelrenovatie hebt u de leiding over diverse kleinere en middelgrote renovatieprojecten in de geveltechniek, steen gerelateerd.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote onderaannemer gespecialiseerd in de geveltechniek, steen gerelateerd. Zij leveren nieuwbouw metselwerk, renovatiewerk als steigerbouw. Voor het bedrijf zijn 60 vaste medewerkers werkzaam en daarnaast gemiddeld 25 ZZP-ers.

Functie

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig uitvoerder die in staat is om meerdere projecten aan te sturen. Enige ervaring in de renovaties van gevels is een pre. Na de gunning van het project stelt u, in samenwerking met de werkvoorbereider, de planning op. U roept tijdig het materiaal, materieel en manuren af. U stuurt eigen personeel als ZZP-ers aan en u verzorgt de projectadministratie. U draagt zorg voor de veiligheid op de projecten en u bewaakt de kwaliteit, het budget en de planning.

Functie-eisen

Voor deze functie bent u in het bezit van een diploma MTS bouwkunde en hebt u minimaal 5 jaar ervaring in een gelijke functie. Ervaring in de renovaties van gevels is een pre. U bent wel de uitvoerder die in staat is om meerdere projecten tegelijk aan te sturen. Naast een diploma MTS bent u in het bezit van een geldig certificaat VCA VOL. Projecten worden vooral uitgevoerd in Noord Holland, specifiek boven het kanaal. Derhalve bent u ook woonachtig in deze provincie.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst eerst een detacheringsperiode va 12 maanden aan te gaan. Bij goed functioneren wordt u hierna een vaste aanstelling geboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de UTA CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.