Uitvoerder (direct vaste baan) – Regio Eindhoven

Introductie

Ben jij die uitvoerder die de woningbouwprojecten voor deze opdrachtgever moeiteloos tot een goed einde brengt? Dan is deze vaste functie interessant voor jou!

Organisatie

Bij dit gerenommeerd bouwbedrijf ligt de focus zowel op nieuwbouw als op renovatie & onderhoud. De korte lijnen binnen het bedrijf gecombineerd met Brabantse gemoedelijkheid zijn een paar van de kenmerken van het bedrijf. Het bedrijf stelt veel vertrouwen in de mensen en bieden gelijk een vast contract.

Functie

Als uitvoerder woningbouw geef je dagelijks leiding aan de bouwplaatsmedewerkers. Je bewaakt de voortgang en kwaliteit van het werk. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de inzet van mensen, middelen en administratie. Samen met het projectteam en de afdeling heb je regelmatig overleg en treed je op als vraagbaak en aanspreekpunt voor projecten. Je hebt contact met gebruikers, opdrachtgevers, toeleveranciers en onderaannemers. Je rapporteert rechtstreeks aan de projectleider.

Functie-eisen

Je hebt minimaal MBO/HBO Bouwkunde afgerond en relevante ervaring met woningbouw. Je beschikt over natuurlijk leiderschap en weet iedereen op de bouwplaats te inspireren. Je hebt sterke eigenschappen als overzicht, ondernemerschap en kwaliteit. Daarnaast ben je communicatief sterk en stressbestendig. je bent woonachtig in de regio Eindhoven.

Aanbod

Het betreft een vaste functie bij een gerenommeerd bouwbedrijf. Ze bieden je een uitdagende en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en ontwikkelingsmogelijkheden. Ze bieden een prima salaris met passende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.