Uitvoerder die houdt van complexiteit! – Breda

Introductie

Als jij er van overtuigd bent dat je, als uitvoerder, een bijdrage kan leveren aan de ambities van onze opdrachtgever, kom dan in actie! Leidinggeven, coördineren, organiseren en plannen zijn de bouwstenen van je fundering.

Organisatie

De opdrachtgever, een gezellig en gedreven team, is actief is in zowel de nieuwbouw (woning- en utiliteitsbouw) als bestaande bouw. Iedere stroom heeft zijn eigen specialisme en specialisten. Samen realiseren zij mooie projecten. Als uitvoerder woningbouw werk jij samen met het team aan mooie projecten!

Functie

Als zelfstandig uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de volledige uitvoering van projecten in seriematige – en gestapelde woningbouw. Je hebt de dagelijkse leiding op de bouwplaats en verbindt alle partijen zodat het bouwproces goed verloopt. Veiligheid op 1 naast kwaliteit en tijdigheid; jij bewaakt deze factoren gedurende het gehele bouwproces. Een belangrijke rol daarbij is die van coach en motivator van het team op de bouwplaats. Jij zorgt ervoor dat er een sterk en succesvol team staat, stimuleert het team om kwaliteit te leveren en de doelstellingen te behalen. Samen elke dag een beetje beter. Vanzelfsprekend vervul je een belangrijke rol in de voortgangsrapportage, kostenbewaking en signaleer je meer- en minderwerk. Je werkt in een gedreven team dat hard werkt aan goede resultaten. Jouw collega’s omschrijven hun werk als uitdagend en ervaren een totale verantwoordelijkheid over hun eigen projecten. Er wordt een aangename mate van vrijheid ervaren en de lijnen zijn kort.

Functie-eisen

Jij bent een uitvoerder die zijn/haar sporen al heeft verdiend en beschikt over minimaal een HBO-niveau. Een gedreven persoonlijkheid die graag een centrale rol in het bouwproces bekleedt. Jouw deelname aan het projectteam maakt dat onze opdrachtgever en de eindgebruiker ervaart wat de slogan ‘meer dan bouwen’ betekent. De collega die wij graag verwelkomen herkent zich verder in het volgende profiel; Jij bent oprecht, gedreven en grensverleggend. Je gaat resultaatgericht te werk, je bent communicatief vaardig en commercieel ingesteld. Verder weet je om te gaan met een grote diversiteit aan mensen, je zet coachend leiderschap in en je toont initiatief en signaleert en initieert verbeterpunten. Je bent bekend met trends in de bouw (BIM, Lean, nieuwe contractvormen). Door je open persoonlijkheid draag je bij aan het positieve imago van de organisatie.

Aanbod

Onze opdrachtgever bied je een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaardenpakket. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd, personeelsverenigingen zijn erg actief, partners en gezin worden niet vergeten. We geven je de ruimte om naast het werk maatschappelijk bezig te zijn. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functieomschrijving je aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden