Uitvoerder Damwanden. Vaste aanstelling! – Zaltbommel

Introductie

Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in de uitvoering van damwandprojecten in Nederland en Duitsland. Als mooie specialistische projecten jou aanspreken neem dan contact met ons op!

Organisatie

Dit familiebedrijf laat zich kenmerken als slagvaardig, flexibel, collegiaal, directe lijnen en een no nonsens mentaliteit. De medewerkers krijgen veel vrijheid en verantwoordelijkheid en het bedrijf kent vooral specialistische, complexe projecten.  

Functie

Als uitvoerder Damwanden stel je de planning vast en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering. Je voert de maandelijkse werkinspecties uit en geeft leiding aan het bouwplaats personeel. Je bent verder ook verantwoordelijk voor het invullen en aanleveren van de dagrapportage. 

Functie-eisen

Je beschikt over een MBO diploma civiele techniek. Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent flexibel en hebt een gezonde dosis humor. Je bent in bezit van VCA-VOL of bereid deze te volgen. 

Aanbod

Je komt te werken in een uitdagende functie binnen een familiebedrijf waarin medewerkers veel zelfstandigheid krijgen om zich te laten gelden. Salaris volgens Bouw & Infra CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.

Deel deze vacature