Uitvoerder Dakbedekking – Heemstede

Introductie

Een hectische functie waarin jij gemiddeld zo’n 8 projecten tegelijk aanstuurt. Verwacht geen 9-5 baan. Er wordt veel van je verwacht maar daar staat een goede beloning tegenover.

Organisatie

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de (folieachtige) dakbedekkingen, in de dakpannen zijn ze (nog) niet actief. Dit kan zowel in de nieuwbouw als renovatie. Het grootste deel van de projecten worden gerealiseerd in de utilitaire sector. Voor het bedrijf zijn 40 mensen werkzaam en 90% van haar projecten worden in de regio Noord Holland uitgevoerd.

Functie

Samen met de bedrijfsleider uitvoering ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van meerdere projecten. Gemiddeld lopen er 18 projecten tegelijk. Je bent verantwoordelijk voor de helft hiervan. De projecten lopen uiteen van € 1000,- tot 1 miljoen. Heb je ervaring in de dakbedekking dan is dat een grote pré maar geen must! Onze opdrachtgever is op zoek naar een uitvoerder bouw met goede leiderschapskwaliteiten. Daarnaast ben je communicatief vaardig en houd je persoonlijk contact met jouw mensen en opdrachtgevers.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een diploma MTS Bouwkunde en je hebt 5 tot 10 jaar ervaring in de uitvoering. Onze opdrachtgever is niet op zoek naar een hoofduitvoerder, daar zijn de projecten minder complex voor. Daarnaast beschik je over een VCA VOL certificaat. Ervaring in de dakbedekking is geen must. Je staat je mannetje, bent communicatief vaardig en je hebt veel ervaring met het opstellen van de logistieke planning. Een pragmatisch ingesteld persoon, daar zijn we naar op zoek.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst je direct een jaarcontract aan te bieden. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en bij deze functie hoort een leaseauto.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, sturen naar enkele opdrachtgevers. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.