Uitvoerder Dakbedekking – Heemstede

Introductie

Een hectische functie waarin uw gemiddeld zo’n 8 projecten tegelijk aanstuurt. Verwacht geen 9-5 baan. Er wordt veel van uw verwacht maar daar staat een goede beloning tegenover.

Organisatie

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de (folieachtige) dakbedekkingen, in de dakpannen zijn ze (nog) niet actief. Dit kan zowel in de nieuwbouw als renovatie. Het grootste deel van de projecten worden gerealiseerd in de utilitaire sector. Voor het bedrijf zijn 40 mensen werkzaam en 90% van haar projecten worden in de regio Noord Holland uitgevoerd.

Functie

Samen met de bedrijfsleider uitvoering bent u verantwoordelijk voor de uitvoering van meerdere projecten. Gemiddeld lopen er 18 projecten tegelijk. U bent verantwoordelijk voor de helft hiervan. De projecten lopen uiteen van € 1000,- tot 1 miljoen. Hebt u ervaring in de dakbedekking dan is dat een grote pré maar geen must. Onze opdrachtgever is op zoek naar een uitvoerder bouw met goede leiderschapskwaliteiten. Daarnaast bent u communicatief vaardig en houdt u contact met uw mensen en opdrachtgevers via de telefoon en niet via de e-mail.

Functie-eisen

U bent minimaal in het bezit van een diploma MTS Bouwkunde en u hebt 5 tot 10 jaar ervaring in de uitvoering. Onze opdrachtgever is niet op zoek naar een hoofduitvoerder, daar zijn de projecten minder complex voor. Daarnaast beschikt u over een VCA VOL certificaat. Ervaring in de dakbedekking is geen must. U staat uw mannetje, bent communicatief vaardig en u hebt veel ervaring met het opstellen van de logistieke planning. Een pragmatisch ingesteld persoon.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst u direct een jaarcontract aan te bieden. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en bij deze functie hoort een leaseauto.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.