Uitvoerder civiele werken (Vaste baan) – Gorinchem

Introductie

Ben jij de schakel tussen de bouwplaats en de voorbereiding op kantoor dan zijn we opzoek naar jou!

Organisatie

De opdrachtgever is een multidisciplinair aannemersbedrijf. Kwaliteit, professionaliteit en duurzaamheid staat bovenaan het lijst en dit willen ze ook uitstralen naar de opdrachtgever. Binnen alle disciplines beheert de opdrachtgever het gehele traject van ontwerp en advies tot realisatie en onderhoud, dit doen ze met ongeveer 65 mensen. Ze investeren continue in de kennis en kunde van de medewerkers en proberen hierbij de kwaliteit op langer termijn te waarborgen. Daarnaast leidt dit natuurlijk tot voordelen voor de opdrachtgever uiteindelijk. Er heerst een fijne werksfeer en het is een vrij platte organisatie. Ze houden zicht bezig met civiel en waterbouw, heiwerken en cultuur en groen.

Functie

Jij hebt de verantwoordelijkheid voor de gehele realisatie van een of meerdere projecten binnen de gestelde doelstellingen op het gebied van kwaliteit, planning, veiligheid en rendement. Jij voert overleg met alle betrokken partijen en bent de schakel tussen de bouwplaats en de voorbereiding op kantoor. Verder ben je in staat om zelfstandig te werken, een stukje leidinggeven en de werkzaamheden goed te organiseren. Wat betreft de projecten moet je denken aan gemalen, bruggen, waterbouwkundige constructies, riool- en wegreconstructies, bouw- en woonrijp maken.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een MBO diploma civiele techniek met 2-5 jaar werkervaring of je hebt een HBO diploma civiele techniek die net van school afkomt met 1 of 2 jaar werkervaring. Je kan goed in teamverband werken en je bent communicatief vaardig.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband met eventueel een detacheringsperiode hieraan voorafgaand. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en wordt bij geschiktheid nader bepaald.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op je C.V., je competentieprofiel, jou persoonlijke eigenschappen, je wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jou toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.

Deel deze vacature