Uitvoerder Civiele Techniek (Vaste baan) – Sliedrecht

Introductie

Kan jij het werk opleveren met niet meer dan 3 opleverpunten dan zoeken we jou!

Organisatie

De opdrachtgever is een aannemer in de Grond-, Weg- en Waterbouw waar de de ‘corebusiness’ bestaat uit straat-, grond- en rioleringswerk, maar ook uit civiel- en cultuurtechnisch werk. De projecten bestaan uit zowel kleine projecten, groenonderhoud en de grotere complexe miljoenen projecten. Ook hebben ze ervaring met bruggen en betonconstructies.

Functie

Je bent een zelfstandige uitvoerder die ervaring heeft met op het gebied van rioolconstructies,persleidingen, bodemsaneringen, bruggen, betonconstructies, beschoeiingen en damwandconstructies en groenvoorzieningen. Je voert bouwvergaderingen uit en voert je werk naar tevredenheid van deopdrachtgever uit. Het streven is altijd niet meer dan 3 opleverpunten te hebben.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een MBO diploma civiele techniek, een HBO diploma civiele techniek heeft de voorkeur met minimaal 2/3 jaar relevante ervaring als uitvoerder. Daarnaast ben je communicatief vaardig zowel in woord als geschrift.

Aanbod

Je wordt via Centerpoint gedetacheerd bij de opdrachtgever voor een minimale periode van minimaal 1500 uur. Hierna is het vrij aan de opdrachtgever of er een rechtstreeks dienstverband wordt aangeboden. De UTA CAO wordt gevolgd en het salaris wordt nader bepaald afhankelijk van kennis en ervaring.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.