Uitvoerder Cascobouw – Amersfoort

Introductie

Als uitvoerder bent u verantwoordelijk voor de totale ruwbouw/casco voor de projecten in onderaanneming. Het betreft voornamelijk appartementenbouw.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een jonge onderneming actief als onderaannemer cascobouw. Zij bouwen voornamelijk appartementen, puur ruwbouw inclusief wapening. Projecten worden aangestuurd door eigen uitvoerders en overig personeel wordt ingehuurd.

Functie

Als uitvoerder bent u verantwoordelijk voor de projecten in uitvoering op basis van kwaliteit, budget en planning. U houdt toezicht op de veiligheid op de bouwplaats en waar nodig treft u maatregelingen aan. De projecten worden landelijk uitgevoerd.

Functie-eisen

Voor deze functie bent u in het bezit van een bouwkundig diploma op MTS niveau en daarnaast een geldig certificaat VCA VOL. De bouwplaatsmedewerkers komen uit Oost Europa waardoor communicatie een belangrijk onderdeel is binnen uw functie.

Aanbod

Het betreft hier een detacheringsperiode van 6 maanden. na deze periode kan u, bij goed functioneren, een vast contract worden aangeboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform UTA CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.