Uitvoerder Brandveiligheid – Breda

Introductie

We willen, voor een van onze opdrachtgevers, graag in contact komen met een allround uitvoerder die affiniteit heeft met brandveiligheid!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een afbouwbedrijf in de regio Noord Brabant. Ze hechten veel waarde aan kwaliteit en veelzijdigheid. Het bedrijf typeert zich als een no nonsens bedrijf waar flexibiliteit en innovatie een belangrijke rol spelen.

Functie

De juiste uitvoerder heeft affiniteit met de brandveiligheid van gebouwen en wil dit bij onze opdrachtgever graag naar een hoger niveau tillen. U bent verantwoordelijk voor de calculatie, werkvoorbereiding en begeleiding van de projecten zowel in de aansturing als financieel. U geeft advies over brandveiligheid van gebouwen waarbij u de klantvraag respecteert maar ook de vigerende wetgeving. Samen met uw collega’s zorgt u ervoor dat ieder project gerealiseerd wordt op het juiste kwaliteitsniveau.

Functie eisen

U heeft een MBO/HBO werk-en denkniveau. Een bouwkundige basis en affiniteit met brandveiligheid is beslist noodzakelijk. Minimaal 5 jaar werkervaring in een soort gelijke functie. U bent gedreven en communicatief sterk. U heeft een sterk probleemoplossend vermogen.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u volop ontwikkelmogelijkheden en de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Thea van Gelderen 073-8200301

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.