Uitvoerder Betontimmerwerken – Zoetermeer

Introductie

Met spoed gezocht een gedreven uitvoerder met affiniteit met betonwerken!

Organisatie

De opdrachtgever is een familiebedrijf met een lange historie. Het bedrijf kenmerkt zich door technisch hoogstaande projecten en een plezierig werkklimaat. Het bedrijf telt ongeveer 75 medewerkers die stuk voor stuk specialist zijn in hun vakgebied. Met een modern, vaak in eigen beheer doorontwikkeld, machinepark en innovatieve procedures en technieken voldoet de opdrachtgever als geen ander aan de actuele en toekomstige eisen van de markt, te weten variatie in uitvoering, hoogwaardige kwaliteit en zo kort mogelijke doorlooptijden.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor de aan jou toegewezen projecten. Je stuurt je team aan en ziet er op dat het werk wordt uitgevoerd conform de kwaliteitseisen. Je ziet toe op de veiligheid en zorgt ervoor dat de planning wordt gerealiseerd. Daarnaast onderhoud je contacten met opdrachtgevers en onderaannemers. Je regelt de personeelsbezetting op jou projecten, houdt voortgangsgesprekken en je lost problemen op. Je rapporteert aan het hoofd bedrijfsbureau.

Functie-eisen

Je hebt minimaal vijf jaar ervaring als zelfstandig uitvoerder. Je bent resultaatgericht en je bent in het bezit van een afgeronde MBO opleiding in de civiele techniek, ervaring als beton timmerman is een pre. Je bent communicatief vaardig en je gaat je verantwoordelijkheden niet uit de weg.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband met voorafgaand eventueel een detacheringsperiode. De opdrachtgever biedt u een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Gezien de groei die het bedrijf doormaakt zijn er volop doorgroeimogelijkheden aanwezig.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen nemen wij contact met jou op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., je competentieprofiel, je persoonlijke eigenschappen, en jou wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jou toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.