Uitvoerder betontimmerwerken. – Gouda

Introductie

Met spoed gezocht een gedreven uitvoerder met affiniteit met betonwerken.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf met een lange historie. Het bedrijf kenmerkt zich door technisch hoogstaande projecten en een plezierig werkklimaat.

Functie

U bent verantwoordelijk voor de aan u toegewezen projecten. U stuurt uw team aan en ziet er op dat het werk wordt uitgevoerd conform de kwaliteitseisen. U ziet toe op de veiligheid en zorgt ervoor dat de planning wordt gerealiseerd. U onderhoudt contacten met opdrachtgevers en onderaannemers. U regelt de personeelsbezetting op uw projecten, houdt voortgangsgesprekken en u lost problemen op U rapporteert aan het hoofd bedrijfsbureau.

Functie eisen

U heeft minimaal vijf jaar ervaring als zelfstandig uitvoerder. U gaat resultaatgericht te werk. U heeft een afgeronde MBO opleiding, ervaring als beton timmerman is een pre. U bent communicatief vaardig en u gaat uw verantwoordelijkheden niet uit de weg.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Gezien de groei die het bedrijf doormaakt zijn er volop doorgroeimogelijkheden aanwezig.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Caroline Wassenaar 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.