Uitvoerder Beton/ruwbouw (Vaste baan) – Krimpenwaard

Introductie

Heb jij ervaring in de betonbouw/ruwbouw en wil je graag werken aan verschillende (complexe) betonwerken, dan zijn we opzoek naar jou!

Organisatie

De opdrachtgever is een echt familiebedrijf gespecialiseerd in het realiseren van middelgrote tot grote ruwbouw projecten, zowel in de woningbouw als utiliteitsbouw. Voor alle voorkomende betonbouw werkzaamheden in woningbouw, utiliteitsbouw en weg- en waterbouwkundige werken is de opdrachtgever een allround en volwaardig bouwpartner. Daarnaast verzorgen ze ook het hei- en grondwerk.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van zowel complexe als minder complexe betonwerken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een groot project of meerdere deelprojecten. Je stuurt hierbij voorlieden, betontimmerlieden en onderaannemers aan. Ook zorg je voor het opstellen van planningen en het bewaken hiervan. Als uitvoerder ben je ook eindverantwoordelijke op de bouwplaats met betrekking tot veiligheid van de werkzaamheden.

Functie-eisen

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau samen met een bouwkunde opleiding en minimaal 5 jaar relevante ervaring in betonwerken. Daarnaast heb je ervaring met ondersteuning en bekistingssystemen een VCA-VOL en beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Daarnaast ben je woonachtig in de regio Rotterdam.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband met eventueel een detacheringsperiode hieraan voorafgaand. De opdrachtgever biedt jou uitstekende arbeidsvoorwaarden en technisch inhoudelijk uitdagende projecten. Daarnaast is er ruimte voor professionele en persoonlijke groei.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op je C.V., jou competentieprofiel, jou persoonlijke eigenschappen, jou wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jou toestemming ter beschikking stellen aan de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.