Uitvoerder Afbouw – Vinkeveen

Introductie

Wij zijn op zoek naar een uitvoerder afbouw die door wil groeien naar de functie van hoofduitvoerder!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een ontwikkelende aannemer die zich sec richt op de bouw van grondgebonden woningen en appartementen. Zij is gevestigd in ’t Gooi en heeft haar projecten voornamelijk in de Randstad. Deels van de gebouwde woningen worden vanuit eigen beheer verhuurd. Het gaat hier om een traditionele aannemer.

Functie

Voor een groot project van 100 grondgebonden woningen zijn wij op zoek naar een uitvoerder afbouw. Het betreffen deels huurwoningen en deels koopwoningen. Na de eerste oplevering ben je ook betrokken bij het afwerken van de opleverlijsten. Je rapporteert direct een de hoofduitvoerder en je hebt veelvuldig overleg met de werkvoorbereiding.

Functie-eisen

Voor deze functie heb je minimaal een diploma MTS bouwkunde en een geldig certificaat VCA VOL. Je hebt veel te maken met onderaannemers dus je staat je mannetje. Indien jij de ambitie hebt om door te willen groeien naar een rol van hoofduitvoerder dan bestaat die mogelijk zeker. Je bent woonachtig binnen de driehoek Haarlem – Utrecht – Almere.

Aanbod

Na een detacheringsperiode van 9 maanden en bij goed functioneren treed je in vaste dienst bij onze opdrachtgever. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de UTA CAO

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.