Trainee Projectleider – Eindhoven

Introductie

Onze opdrachtgever wil graag in contact komen met een ambitieuze MTS-er of HTS-er die graag een volgende carrierestap wil maken. .

Organisatie

Onze opdrachtgever is een specialist in de totale afbouw van zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Ze kenmerkt zich door een zeer platte organisatiestructuur. Voor de organisatie zijn ongeveer 50 mensen werkzaam en de projectgrootte varieert.

Functie

Als trainee wordt u betrokken bij alle voorkomende werkzaamheden bij onze opdrachtgever. U zorgt voor een juiste planning van de uit te voeren werkzaamheden, stelt levering- en afroepschema’s op, registreert en calculeert meer- en minderwerk in overleg met de opdrachtgever en uw direct leidinggevende. U verwerkt de verkregen gegevens in een documentenbeheersysteem en zorgt dat dit optimaal functioneert. U heeft veelvuldig contact met projectleiders, uitvoerders, opdrachtgevers en onderaannemers en bent, indien nodig, op de projecten aanwezig om tal van uiteenlopende werkzaamheden uit te voeren.

Functie eisen

U heeft minimaal een afgeronde MBO of HBO opleiding Bouwkunde. U heeft affiniteit met brandpreventie en brandveiligheid. U bent communicatief sterk, leergierig en u beschikt over een sterk probleemoplossend vermogen. U bent een teamspeler, neemt het initiatief en u durft ongevraagd de leiding te nemen.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een inspirerende werkomgeving waarin u veel kunt leren en zich maximaal kunt ontwikkelen. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed. Doorgroeimogelijkheden zijn volop aanwezig.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 06-38684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.