Toezichthouder WABO – Utrecht

Introductie

Wil jij als toezichthouder verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van controles in het kader van de WABO, dan hebben wij een bruisende gemeente als opdrachtgever voor jou met uitzicht op een vaste baan.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een bruisende gemeentelijke organisatie met ambitieuze plannen.

Functie

Je voert als toezichthouder WABO controles uit in het kader van de WABO op naleving van wet- en regelgeving. Je bent bezig met het opsporen van illegale sloop, bouwactiviteiten in afwijking van de verleende omgevingsvergunning en overtredingen van bestemmingsplanregeling. Bij geconstateerde overtredingen geeft je aanwijzingen en adviezen en leg je eventueel de werkzaamheden stil.
Je geeft adviezen over technische aspecten van handhavingszaken en je rapporteert hierover. Je behandeld klachten en meldingen die zijn binnengekomen op de helpdeskafdeling.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO Bouwkunde en aangevuld met de opleiding ABW 1&2. Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die minimaal 2 jaar ervaring heeft als toezichthouder, verder ben je flexibel, klantgericht en communicatief vaardig.

Aanbod

Je hebt een werkweek van 36 uur en de mogelijkheid om flexibel te werken en na de inleenperiode kan je een vaste aanstelling bij de opdrachtgever tegemoet zien.
Jouw salaris is afhankelijk van jouw ervaring en op basis van de gemeentelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.