Toezichthouder infra – Alkmaar

Introductie

Voor deze vacature zoeken wij een kandidaat met een zeer groot gevoel voor verantwoordelijkheid.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een dynamisch advies- en ingenieursbureau. Met een uitgebreid dienstenpakket bieden zij oplossingen voor het snel en doeltreffend ontwerpen, onderzoeken en onderhouden van infrastructurele voorzieningen. Zij begeven zich hierbij op het gebied van exploitatieopzetten, projectmanagement, kunstwerken, vervoer & verkeer, gebiedsuitbreiding en straten & wegen. Naast deze ondersteunende taken voor hun opdrachtgevers beoordelen zij ook de technische-, sociale of economische haalbaarheid van infrastructurele projecten.
Onze opdrachtgever heeft een informele en collegiale bedrijfscultuur waarin innovatief en pragmatische denken voorop staat. Er wordt alle ruimte geboden om je verder te ontwikkelen, initiatieven te nemen en in grote mate van zelfstandigheid te opereren. Voor onze opdrachtgever zijn wij op dit moment op zoek naar een Toezichthouder.

Functie

U bent verantwoordelijk voor de technisch inhoudelijk leiding aan de realisatie van een project in de uitvoeringsfase. U stuurt projectmedewerkers en/of specialisten aan en bewaakt het overeengekomen budget. Daarnaast verzorgt u de verslaglegging van vergaderingen, beoordelingen en evaluaties en tenslotte de administratieve afhandeling van deze werkzaamheden.

Functie-eisen

U hebt een afgeronde opleiding in de richting van de civiele techniek en u beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Daarbij hebt u ten minste 5 jaar ervaring als toezichthouder/ directievoerder in de civiele techniek. Daarnaast hebt u een kritische, enthousiaste en sportieve instelling. U bent woonachtig in de provincie Noord-Holland ten noorden van Amsterdam.

Aanbod

Het betreft hier, in eerste instantie, een dienstverband voor bepaalde tijd bij onze opdrachtgever. Na een periode van 12 maanden volgt, bij goed functioneren, een dienstverband voor onbepaalde tijd. De beloning is meer dan aantrekkelijk te noemen. Naast een stevig basissalaris heeft u de beschikking over een representatieve leaseauto en is er een aantrekkelijke pensioenregeling.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen, telefoonnummer 020-6702100.

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.