Toezichthouder Infra – Alkmaar

Introductie

Voor deze vacature zoeken wij een kandidaat met een zeer groot gevoel voor verantwoordelijkheid. Ben jij de toezichthouder voor complexe binnenstedelijke projecten? Zo ja, neem contact met ons op!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een dynamisch advies- en ingenieursbureau. Met een uitgebreid dienstenpakket bieden zij oplossingen voor het snel en doeltreffend ontwerpen, onderzoeken en onderhouden van infrastructurele voorzieningen. Zij begeven zich hierbij op het gebied van exploitatieopzetten, projectmanagement, kunstwerken, vervoer & verkeer, gebiedsuitbreiding en straten & wegen. Naast deze ondersteunende taken voor hun opdrachtgevers beoordelen zij ook de technische-, sociale- of economische haalbaarheid van infrastructurele projecten.
Onze opdrachtgever heeft een informele en collegiale bedrijfscultuur waarin innovatief en pragmatische denken voorop staat. Er wordt alle ruimte geboden om je verder te ontwikkelen, initiatieven te nemen en in grote mate van zelfstandigheid te opereren.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor de technisch inhoudelijk leiding aan de realisatie van een project in de uitvoeringsfase. Je stuurt projectmedewerkers en/of specialisten aan en bewaakt het overeengekomen budget. Daarnaast verzorg je de verslaglegging van vergaderingen, beoordelingen en evaluaties en tenslotte de administratieve afhandeling van deze werkzaamheden.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde opleiding in de richting van de civiele techniek en je beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Daarbij heb je ten minste 5 jaar ervaring als toezichthouder/ directievoerder in de civiele techniek. Je hebt bovendien een kritische, enthousiaste en sportieve instelling. Je bent woonachtig in de provincie Noord-Holland ten noorden van het kanaal.

Aanbod

Het betreft hier, in eerste instantie, een dienstverband voor bepaalde tijd bij onze opdrachtgever. Na een periode van 12 maanden volgt, bij goed functioneren, een dienstverband voor onbepaalde tijd. De beloning is meer dan aantrekkelijk te noemen. Naast een stevig basissalaris heb je de beschikking over een representatieve leaseauto en is er een aantrekkelijke pensioenregeling.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen, telefoonnummer 020-6702100.

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.