Timmerman Service en Onderhoud – Amsterdam

Introductie

Je gaat aan de slag bij één van Nederlands oudste aannemingsbedrijven! In de functie van timmerman word jouw vakmanschap ingezet op projecten in het service en onderhoud.

Organisatie

Onze opdrachtgever heeft haar sporen in de bouw verdient. Vanuit meerdere vestigingen is zij actief in Nederland. Zij opereert in alle disciplines van de bouw. Vanuit de vestiging te Amsterdam waar 34 mensen werkzaam zijn, worden zowel nieuwbouw projecten als renovatie projecten gerealiseerd.

Functie

Als timmerman kan ijj je allround vakmanschap inzetten op projecten in het service en onderhoud tot 2 miljoen. Je voert zelfstandig of in teamverband alle voorkomende timmerwerkzaamheden uit. Je bent het visitekaartje van de organisatie en in overleg met de uitvoerder voer jij jouw werkzaamheden uit.

Functie-eisen

Voor deze functie ben je minimaal in het bezit van een diploma primair en voortgezet timmeren. Een geldig certificaat VCA VOL is tevens een vereiste. Bovendien ben je in het bezit van een geldig rijbewijs. Je hebt ervaring met projecten in de renovatie en het serviceonderhoud. Je bent betrouwbaar, representatief en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.


Aanbod

Het betreft hier in eerste instantie een detacheringsperiode van 12 maanden. Na deze periode word je, bij goed functioneren, een vaste aanstelling aangeboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.