Tendermanager Restauratie (Vaste baan) – Gorinchem

Introductie

Ben jij goed in het managen van de belangen van de stakeholders? Dan ben jij de Tendermanager die we zoeken!

Organisatie

De opdrachtgever is een middelgrote aannemer gespecialiseerd in renovatie- en restauratie projecten. De projecten bevinden zich door heel het land en de organisatie heeft echt een toppositie binnen de restauratiebranche voornamelijk restauratie van monumentale gebouwen.. De organisatie heeft ruim 100 medewerkers met een omzet van circa 35 miljoen.

Functie

Jij als tendermanager gaat invullinggeven aan het gehele voorbereidingsproces inclusief financiële begroting totdat het project in de uitvoeringsfase gaat. Een van de belangrijke uitdagingen is het managen van de verschillende belangen van de stakeholders. Jij bent er om de vertaalslag te maken van de klanten naar de mogelijkheden binnen het project. Daarnaast begeleid je het projectteam en zorg je voor een goede overdracht aan het uitvoeringsteams op basis van het definitief ontwerp, de technische omschrijving en verkoopstukken, zodat de projecten op een efficiënte en effectieve wijze worden gerealiseerd.

Functie-eisen

Je hebt met voorkeur een afgeronde HBO opleiding bouwkunde en minimaal 5 jaar relevante ervaring bij eenaannemerin renovatie en restauratie projecten. Je bent gedreven, communicatief vaardig en commercieel ingesteld. Je hebt passie voor de bouw en in het bijzonder voor renovatie en onderhoud.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband met eventueel een detacheringsperiode hieraan voorafgaand. De opdrachtgever biedt jou een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket. Je krijgt veel vrijheid bij de uitvoering van uw functie. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op je C.V., je competentieprofiel, je persoonlijke eigenschappen, je wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jou toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.