Tekenaar Ontwerper Buitenruimte. – Utrecht

Introductie

Ben jij creatief en heb jij ervaring in het ontwerpen en tekenen van sportvelden, woonwijken, parken en speeltuinen, dan is deze functie op jouw lijf geschreven. Je komt te werken in een klein en prettig team met waar je zelfstandig aan projecten gaat werken met behulp van Autocad.

Organisatie

De organisatie is een landelijk werkend ingenieursbureau als het gaat om buiteninrichting en klimaatvraagstukken. Zij houden zich bezig met vraagstukken omtrent onderzoek, advies en ontwerp van een duurzame en leefbare buitenomgeving, met de kernwaarden Duurzaam, Sociaal, Veilig, Functioneel en Prettig.

Functie

Als ontwerper, tekenen je zelfstandig in samenwerking met de projectleider aan projecten in de buitenruimte. De ene keer werk je aan sportvelden en de andere keer werk je aan een klimaatbestendige woonwijk. Je krijgt vele mooie projecten. Door jouw bijdrage genieten wijkbewoners voor de komende jaren van een functioneel, veilig, sociaal en duurzaam ingerichte woonwijkplan, of gaan vele sporters de komende jaren genieten van hun sport op de door jou ontworpen sportveld.
Binnen deze organisatie is er voldoende ruimte voor jouw ambitie en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste teamspeler die beschikt over een afgeronde MBO opleiding richting Civiele Techniek en enige jaren werkervaring heeft in civiele projecten. Je kan goed overweg met AutoCAD, je bent nauwkeurig, creatief, ondernemend. Uiteraard ben je communicatief vaardig en ben je een echte doorzetter.

Aanbod

Je komt te werken bij een landelijk werkend ingenieursbureau, waar veel aandacht is voor duurzaamheid, klimaat en veiligheid. De organisatie kenmerkt zich als sociaal en betrokken. De organisatie geeft de voorkeur aan een werving en selectie procedure, waardoor jij direct in dienst komt. Je kan bij deze organisatie rekenen op een goed salaris, flexibele werktijden en goede arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.