Tekenaar/modelleur (Vaste baan na detachering) – Stellendam

Introductie

Jij bent iemand die streeft naar optimalisatie in je werk en voortdurend opzoek is naar verbetering van teken- en modelleer processen.

Organisatie

De opdrachtgever is een ingenieursbureau voor de bouw en civiele projecten.  Ze houden zich vooral bezig met het tekenen, berekenen en adviseren van zowel de particuliere markt als zakelijke markt. Hierbij kan je denken aan woningbouw projecten, utilitaire projecten, industriële projecten en civiele projecten. Mocht je nou een special verzoek hebben kan je hier ook terecht. Er heerst een hele open en informele sfeer binnen de organisatie. Ze zijn met ongeveer 20 mensen verdeelt over twee vestigingen en zetten zich elke dag in als team om zo tot de meest efficiënte constructies te komen waar iedereen tevreden mee is en voldoet aan de wet en regelgeving binnen de gestelde eisen.

Functie

Je gaat werken aan verschillende projecten, hierbij kun je denken aan modellen voor ontwerp- / bestek fase maar ook modellen (vooral hout en staal) die uitgewerkt worden tot productie-tekeningen. Je maakt samen met de constructeur en de 2d tekenaar de modellen en wisselt deze met BIM- partners uit voor clash-controles, etc. Dit kunnen zowel kleinschalige verbouwingen zijn als grote nieuwbouwprojecten.

Functie-eisen

Je hebt HBO werk- en denk niveau op het gebied van bouwconstructies, of aantoonbaar vergelijkbaar niveau verkregen door ervaring. Je hebt affiniteit met BIM en kan goed in team verband werken. Je hebt ervaring met ontwerpen en uittekenen van voornamelijk funderingen, hout- en staalconstructies. Je kan zorgdragen voor productietekeningen volgens gestelde criteria en richtlijnen en je bent communicatief vaardig.

Aanbod

Het betreft hier een vaste baan met eventueel een detacheringsperiode hieraan voorafgaand voordat je in dienst treedt bij de opdrachtgever. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en zal nader bepaalde worden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.

Deel deze vacature